Iværksætterhuset Square One

Square One er Århus’ nye co-working-og-maker- space for kreative og praktiske iværksættere. Her kan man teste, udvikle og gro sin virksomhed i et hus med træ-, tekstil- og fotoværksteder, kontorpladser og lukkede kontorer. Square One tilbyder netværk og fællesskab med fokus på mentoring og sparring til din virksomhed med kompetencer inden for design, kommunikation og forretningsudvikling.

Square One er et udgangspunkt. Første felt på spillepladen for dynamiske virksomheder i et hus, hvor vigtige faciliteter, stærke kompetencer og et netværk med kollegaer og virksomheder mødes.

Vi arbejder for vidensdelende mennesker med virketrang og virksomheder med vækstpotentiale.

I huset tilbyder vi sparring på konkrete iværksætterudfordringer og overordnet hjælp til forretningsudvikling gennem mentorforløb og advisory- og springboards. I Square One findes kompetencer inden for design, strategi, business development og håndværk. Derudover er tilknyttet kompetente eksterne specialister, man som lejer kan trække på.

Vi afholder talks, workshops og seminarer, hvor iværksættermiljøet i Århus inviteres til at blive inspireret og få aktuel viden, og vi holder udstillinger og åbne events med temaer inden for design og iværksætteri.

Besøg os på:
Karen Blixens Boulevard 21
8220 Brabrand 

Kontakt os her:
Email: hej@squareone.work
Mobil: Yvonne Buer 5164 7011

instagram: squareone.work
Facebook: squareone.work
Hjemmeside: squareone.work